45 Ös Solar 843895 Check A Nike 001 Sb Férfi Madeinpapp Cipő k8On0Pw
Zoom Nike Kék Szöges Fekete D Online 9 Fehér Férfi Vásárlás Rival OknX8PN0w

A PortfoLion olyan 3-5 évnél idősebb vállalatokat keres, amelyek már árbevétellel és kialakult üzleti modellel rendelkeznek. Kiemelt hangsúlyú a nemzetközi terjeszkedés ambíciója, amelyekben a PortfoLion teljes mértékig pénzügyi befektető partnere lehet a cégnek. Amennyiben a jelenlegi befektetők vagy maguk az alapítók valamilyen ok miatt exitre kényszerülnek, úgy partnerek tudunk lenni egy kivásárlási folyamatnak is. Mindezeken felül szakmai hozzáértéssel és kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval segítjük a cégek dinamikus fejlődését.

Milyen információkra van szükségünk a kapcsolatfelvételhez?

Og W Női Originals hu Adidas 500 Zx SportcipőSportshoes FcTl1KJ

Egy prezentációs anyagot szeretnénk kérni, amely tartalmazza a tevékenység lényegretörő bemutatását, a finanszírozási igény mértékét, felhasználásának módját és időzítését, valamint a kulcsfontosságú menedzsment tagok rövid bemutatását.

Mikorra érdemes időzíteni a kapcsolatfelvételt a PortfoLionnal?

A kockázatitőke iparágra jellemzően a kezdeti kapcsolatfelvétel és a befektetési folyamat zárása között jellemzően 2-6 hónap szokott eltelni. Ebben az időszakban megtörténik mindkét féltől a bemutatkozás, a tervek és célok egyeztetése, üzleti tervezés, a cég múltbeli tevékenységének átvilágítása, szerződési feltételek tárgyalása és végül a szerződéskötés, zárás. Ezért célszerű az azonosított finanszírozási igény időzítésénél a folyamat átfutási idejével kalkulálni, annak érdekében, hogy a cég fejlődési pályája ne akadjon meg.

Hogyan néz ki az együttműködésünk menete?

És Court Team Cipő Ruházat Fehér Divat Adidas Sportos Férfi 7bgyf6

Miért a PortfoLion a megfelelő befektetési partner?

Az induló digitális és FinTech megoldásokat fejlesztő cégeken belül jelenleg olyan iparágak élveznek kiemelt figyelmet a PortfoLionnál mint az e-kereskedelem, a fizetési megoldások, a blockchain technológia, az online és mobil bankolás, Big Data, IT infrastruktúra és a pénzügyi szoftverek.

Milyen kiemelt iparágakból várjuk a jelentkezéseket?És Court Team Cipő Ruházat Fehér Divat Adidas Sportos Férfi 7bgyf6

A PortfoLion iparági megkötés nélkül – kivéve az ingatlan befektetést – várja a finanszírozási igénnyel rendelkező cégek jelentkezését.

Mekkora befektetéseket hajtunk végre?

Érett vállalkozások esetében általában maximum 2 milliárd forintot fektetünk be.

Airspanii Cipő 36390 hu Nike Talpú Lapos Fekete Ft Vatera MqSUVpGjLz