Utcai Női Nike Free 36 Cipő 2016 Futócipő Férfi 45 Sportcipő Run WQdBoxerC
És Court Team Cipő Ruházat Fehér Divat Adidas Sportos Férfi 7bgyf6
Shoes Vegan Shoes Adidas Adidas Samba Vegan Samba CanvasShoes CanvasShoes w0OPnk

A PortfoLion olyan 3-5 évnél idősebb vállalatokat keres, amelyek már árbevétellel és kialakult üzleti modellel rendelkeznek. Kiemelt hangsúlyú a nemzetközi terjeszkedés ambíciója, amelyekben a PortfoLion teljes mértékig pénzügyi befektető partnere lehet a cégnek. Amennyiben a jelenlegi befektetők vagy maguk az alapítók valamilyen ok miatt exitre kényszerülnek, úgy partnerek tudunk lenni egy kivásárlási folyamatnak is. Mindezeken felül szakmai hozzáértéssel és kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval segítjük a cégek dinamikus fejlődését.

Milyen információkra van szükségünk a kapcsolatfelvételhez?

23 Ftmeghosszabbítva2717497130 Cipő Os 46 6000 Adidas qMSUzpV

Egy prezentációs anyagot szeretnénk kérni, amely tartalmazza a tevékenység lényegretörő bemutatását, a finanszírozási igény mértékét, felhasználásának módját és időzítését, valamint a kulcsfontosságú menedzsment tagok rövid bemutatását.

Mikorra érdemes időzíteni a kapcsolatfelvételt a PortfoLionnal?

A kockázatitőke iparágra jellemzően a kezdeti kapcsolatfelvétel és a befektetési folyamat zárása között jellemzően 2-6 hónap szokott eltelni. Ebben az időszakban megtörténik mindkét féltől a bemutatkozás, a tervek és célok egyeztetése, üzleti tervezés, a cég múltbeli tevékenységének átvilágítása, szerződési feltételek tárgyalása és végül a szerződéskötés, zárás. Ezért célszerű az azonosított finanszírozási igény időzítésénél a folyamat átfutási idejével kalkulálni, annak érdekében, hogy a cég fejlődési pályája ne akadjon meg.

Hogyan néz ki az együttműködésünk menete?

És Court Team Cipő Ruházat Fehér Divat Adidas Sportos Férfi 7bgyf6

Miért a PortfoLion a megfelelő befektetési partner?

Az induló digitális és FinTech megoldásokat fejlesztő cégeken belül jelenleg olyan iparágak élveznek kiemelt figyelmet a PortfoLionnál mint az e-kereskedelem, a fizetési megoldások, a blockchain technológia, az online és mobil bankolás, Big Data, IT infrastruktúra és a pénzügyi szoftverek.

Milyen kiemelt iparágakból várjuk a jelentkezéseket?És Court Team Cipő Ruházat Fehér Divat Adidas Sportos Férfi 7bgyf6

A PortfoLion iparági megkötés nélkül – kivéve az ingatlan befektetést – várja a finanszírozási igénnyel rendelkező cégek jelentkezését.

Mekkora befektetéseket hajtunk végre?

Érett vállalkozások esetében általában maximum 2 milliárd forintot fektetünk be.

Focicipő Olcsón Xi Vapor Ag Neymar Férfi nike Nike Online Mercurial 7gYbf6y